Uniek en energiek!


Nederland heeft ze: burgers, bedrijven en bestuurders met vernieuwende en inspirerende ideeën. Ideeën die ons land leuker, leefbaarder maar bovenal meer verbonden maken.

Durf te dromen


Droom van Nederland biedt nu een online plek waar ideeën en Dromen voor iedereen te zien zijn. Een online plek waar je in één oogopslag kunt zien welke Dromen voor welke locaties in het land zich op dat moment afspelen. Droom van Nederland is een plek waar je de realisatie van jouw Dromen voor locaties kan versnellen en waar je kan bijdragen aan de realisatie van ideeën en Dromen van anderen.

stemmen

Vang de energie


Het unieke aan Droom van Nederland is dat het meer dan een overzicht van ideeën en Dromen is. Sterker nog, nadat een te realiseren Droom op Droom van Nederland geplaatst is, begint het eigenlijk pas!

Droom van Nederland biedt de mogelijkheid om de energie rondom deze ideeën te vangen: hoeveel mensen geven hun stem, hoe vaak wordt het idee gedeeld, hoeveel feedback wordt er gegeven, hoeveel mensen zijn bereid te helpen bij de realisatie van het idee, hoeveel mensen willen op de hoogte blijven van de Droom.


Hoe meer energie er rondom jouw Droom ontstaat, des te groter de kans dat deze waarheid wordt.

Zij doen al mee!

Zayaz
BPD
De Zorgzame Stad
BrabantWonen
Gemeente 's-Hertogenbosch
Gemeente Nijmegen
Standvast Wonen
Linc naar Zorg
Vivent
Babel Den Bosch