OrganisatieExpeditie Flevoland

Adres

Flevoland

Website

fea.nl/expeditie

Wie?

De mensen en organisaties in Flevoland die al duurzame stappen zetten, maken we sterker en meer zichtbaar, waardoor we samen meer impact kunnen maken. Samen met hen gaan we op weg naar duurzaam samenleven. Deze ontdekkingsreis noemen we Expeditie Flevoland.

Wat?

Bij Expeditie Flevoland gaat het er vooral om dat we samen kijken hoe jij met jouw initiatief of organisatie voor jouw doelgroep de grootste impact kan veroorzaken. Dit doen we door slimme verbindingen te maken met andere partijen. Of bijvoorbeeld door vernieuwende aanpakken te verzinnen waarmee jij jouw verhaal kan delen. Zo versnellen we de stap richting Flevoland als CO2-neutrale provincie en brengen we duurzaam samenleven in de praktijk.

We kunnen je helpen door:

– je te verbinden met aanverwante organisaties
– het bedenken en opstarten van samenwerkingsverbanden
– jouw organisatie / initiatief breder zichtbaar en deelbaar te maken
– je hulpvragen te koppelen aan aanbieders / partijen die je verder kunnen helpen
– je bekend te maken met vernieuwende manieren om je doelen te bereiken
– en wie weet nog meer…

Waarom?

In Flevoland hebben we al vele malen aan de wieg gestaan van nieuwe ideeën. We zijn een laboratorium van innovatieve, stedelijke ontwikkelingen. Een proeftuin voor nieuwe natuur en duurzaamheid. Altijd zullen we de jongste provincie blijven, maar ondertussen zijn we ruimschoots ervaren in nieuwe ontwikkelingen, snel schakelen en pionieren we indien nodig.

Juist in die ervarenheid ligt onze kracht. Met elkaar zijn we in staat om te zorgen dat Flevoland de eerste provincie is die CO2-neutraal is. Onze ambitie is om hier flink aan bij te dragen zodat we stap voor stap duurzaam samenleven met elkaar.

Nieuws

Uitdagingen van Expeditie Flevoland

Gearchiveerde Uitdagingen van Expeditie Flevoland

Dromen van Expeditie Flevoland

Uitgekomen Dromen

van Expeditie Flevoland

Zij doen al mee!

Zayaz
BPD
De Zorgzame Stad
BrabantWonen
Gemeente 's-Hertogenbosch
Gemeente Nijmegen
Standvast Wonen
Linc naar Zorg
Vivent
Babel Den Bosch